Február 13-án és 14-én a Magyar Telekom és a Vidanet rendszerében a FilmBox Family, a FilmBox Extra és a FilmBox Extra 1 ingyenesen lesz elérhető. Szerelem, hírnév, romantika. A FilmBox csatornáin kizárólag a szerelmeseké a terep! Egy pohár pezsgő, Ön és kedvese, romantikus filmmaraton… Hát kell ennél tökéletesebb Valentin nap?

Február 13-án 10 órától indul a filmáradat a Hölgyválasz című filmmel a FilmBox Extra 1 műsorán. John (Richard Gere) szereti a feleségét (Susan Sarandon), de élete egyhangú. Egy nap felfigyel egy fiatal nőre (Jennifer Lopez), bemegy utána a táncstúdióba, és beiratkozik a tanfolyam kezdő csoportjába…

A FilmBox Extra műsorán az Egy makulátlan elme örök ragyogása című film és szédületes sztárparádéval várja nézőket 16:15-től. Joel (Jim Carrey) döbbenten fedezi fel, hogy barátnője, Clementine (Kate Winslet) kitöröltette emlékezetéből kapcsolatukat. Kétségbeesésében ő is rászánja magát a kezelésre. De nem az történik, amire számított…

A FilmBox Extra 1 műsorán, este fél nyolckor látható a Melyik az igazi? című romantikus film. A főhősnő Abby vonzódik a művészetekhez. Van egy tökéletes barátja, Sy, de minden megváltozik, amikor egy művészpalántával találkozik. Képes lesz-e választani?

Február 14-én, délután fél egytől kerül vetítésre a Cuki a sütid című filmvígjáték a FilmBox Family műsorán, melyben két szakács megküzd egy versenyen, hogy végül egymás életét tegyék még édesebbé.

A FilmBox Extra műsorán 17:10 perckor kezdődik a Fame – Hírnév című film. A szórakoztatóipar világa kegyetlen: választani kell hírnév vagy szerelem? A döntés nem egyszerű. A filmet Madonna és Britney Spears koreográfusa rendezte.

A FilmBox Family este hét órától tűzi műsorára a Ragály és szerelem című romantikus alkotást. A nagyvárosi doktornő vidékre költözik, ahol rejtélyekkel és talán új szerelemmel is találkozik?

2012. február 13.

  • 10:01, Hölgyválasz, FilmBox Extra 1
  • 16:15, Egy makulátlan elme örök ragyogása, FilmBox Extra
  • 19:31, Melyik az igazi? FilmBox Extra 1

2012. február 14.

  • 12:33 Cuki a sütid, FilmBox Family
  • 17:10 Fame – Hírnév, FilmBox Extra
  • 19:00, Ragály és szerelem, FilmBox Family

A FilmBox prémium csomag csatornái elérhetők lesznek a T-Home és a Vidanet digitális kábeltévé- és IPTV-szolgáltatás előfizetői számára, akik az akció időtartama alatt bármilyen előfizetéssel rendelkeznek.

forrás: bellacafe.hu