Pósán Nikolett 1983. március 10-én született Budapesten.

5 éves korában (1988) kezdett szertornázni. Sinkó Andrea fitneszbajnok volt az edzője 3 évig, de 1988-1991 között még nem versenyezett. 3 év elteltével átigazolt a Budapesti Honvéd Sportegyesülethez, ahol 1992-ben nyerte az első versenyt.

1993 decemberében, 10 évesen megnyerte Szlovákiában az egyéni versenyt is. 1 évvel később a Honvédtól a FTC-hez került. Sportpályafutása 1998-ban egy komoly sérülése miatt ért véget.

Középiskolai tanulmányait egy vendéglátóipari szakközépiskolában végezte el. Ezután divatáruüzletben dolgozott eladóként, majd modell lett. 2001-ben megkereste őt egy pornófilmeket készítő producer, aki munkát ajánlott neki. Az első filmjét Ibizán forgatta. Forgatott Japánban, Olaszországban és Magyarországon is. Félig évig szerepelt pornófilmekben. 2003 óta lemezlovas.

Biográfia

Pósán Nikolett 1983 március 10. -én született Budapesten. Sportpályafutása nagyon korán kezdõdött, már 5 éves korában kezdett el szertornázni, s az óvodából egyenesen az UTE egyesületébe került. Sinkó Andrea fitnessz bajnok volt az edzõje 3 évig, de ekkor még nem versenyezett. 3 év elteltével átigazolt a budapesti Honvéd Sportegyesülethez, ahol 9 éves korában nyerte az elsõ versenyt. Gyerek csapat és egyéni elsõ helyezett volt ugrásból, korláton, gerendán és talajon. A házi versenyeken majdnem mindig õ állt a dobogó legtetején. Az élsportnak “köszönhetõen” gerincsérvet kapott, ami miatt fél évet kénytelen volt kihagynia, ennek ellenére minden erõvel azon volt, hogy folytathassa a sportolást, hiszen ez volt az élete. Így is lett, felépült és folytatta.
1993 decemberében, 10 évesen megnyerte Szlovákiában az egyéni versenyt is. 11 évesen a Honvédtól a Ferecvárosi Torna Clubhoz került. Sportpályafutása 15 éves korában egy komoly sérülése miatt ért véget. Akkor döntött úgy, hogy végleg abbahagyja a szertornát. Vendéglátóipari Szakközépiskolát végezte el, de a szakmában mindössze 4 hónapot dolgozott. Rövid ideig egy divatáru üzletben dolgozott eladóként, amikor megkeresett egy erotikus fotózásokkal foglalkozó ügynök. Elõször egy akt képsorozatot, aztán egy fiúval erotikus de nagyon visszafogott fotósorozat készült el róla. 19 éves volt, amikor fotózások után megkeresett egy pornófilmeket készítõ producer, aki munkát ajánlott neki. Az elsõ filmjét Ibizán forgatta. Elvállalta, bár akkor még nem tudta, hogy mibe fog bele vágni. Két hónap múlva Kovihoz került, akivel a további 4 hónapban dolgozott. Ez idõ alatt Japánban, Olaszországban, és Magyarországon forgatták. Pornós karriere, 6 hónap után ért véget. 2003 – ban a Pornó Oszkár-díj átadásakor, ahol az “Év felfedezettje” kategóriában nyerte, bejelentette hogy abbahagyja a filmezést, és csak, mint lemezlovasként szeretne a továbbiakban nyilvánosan szerepelni. Ekkor már kisebb házibulikban pörgette a lemezeket, és köszönet az E-Klub-nak nagyon sokat gyakorolta a zenélést. Itt ismerkedett meg Spigiboy-al és Dj. Mozsóval akik felkarolták õt, és elkezdõdött az élete elsõ turnéja. A fellépéssorozat “Orgazmix turné” néven futott. Ezt késõbb egy mix album formájában is megjelent. Nem kifejezetten erre gondolt akkor, amikor bejelentette, hogy lemezlovas lesz, így rövid közös munkájuk a turné elején, 3 hónap után véget is ért. Ekkor találkozott 2003 nyár végén, mostani managerjével Rönky Fruzsinával, s végre elkezdõdött önálló Dj. karrierje.

Kezdetben, kisebb clubokban próbálkozott a közönség szórakoztatásával. A nagy áttörés 2003 őszén kezdődött, akkor már, mint Dj Niki Belucci dolgozott és tehetségének köszönhetően kb. 160 meghívásnak tett eleget Magyarországon és a szomszédos országokban. 2006-ban új kapuk nyíltak meg Niki előtt, s számos külföldi meghívást kapott. Két éves világkörüli turné után, 2007-ben leszerződött az Unlimited Sounds-hoz a D.O.N.S családból és Jerry Roperoval való közös munkája eredményeként “worldvide” megjelenik Niki új Maxija és Mix albuma, Get Up címmel, a dalhoz videoklip is készül.

A történetnek itt még nincs vége a sztori folytatódik…

 forrás: Honlap  FaceBook  MySpace