Zombory  Judit a nevem.

A rádiózással és a zenével sem voltam közeli kapcsolatban, de minden stílust szívesen hallgatok. Beletanulok a rádiózás technikai részébe.

A Z-Rádió megalakulásától jelen vagyok, segítem a weboldal frissítését, karbantartását, kapcsolattartó szerepem mellett mindenben segítettem Gábornak. Tehát röviden a Z-Rádió titkárnője vagyok, voltam.

 

2010. márciusától, lettem a Z-Rádió szerkesztője, műsorvezetője, mindenese.
Rengeteget dolgozunk, hogy a hallgatók megszerethessék a rádiónkat, és visszatérjenek hozzánk.

 

Kihívás, számomra az eZo Rádió melyet szerkesztek. Meditálni, relaxálni vagy csak olvasgatni szeretnétek, nézzétek meg, vagy hallgassátok az eZo Rádiót is.Ez a rádiócsatorna az ezotériával foglalkozik, először a magyar online rádióadók között.
Az adásban meditációs, nyugtató hatású zenék és beszélgetések, riportok szakemberekkel ezoterikus témákról.

 

Kedvenc rádióm, amit megálmodtam és Gábor (Z-RádióTrádióEzO RádióERG rádióRandyRádió megalkotója) megcsinált nekem, a Randy Rádió kellemes, szerelmes zenéivel töltheted az idődet. Weboldalát már megnézhetitek. Chaten tarthatjátok a kapcsolatot velem és a műsorvezetőkkel.
Története: A Z-Rádióban vezettem a délelőtti műsoromat, amikor beszélgetni kezdtem a hallgatókkal a Valentin napról és a szokásokról.
Közben rengeteg szerelmes zenét kértek és játszottam le. Eldöntöttem, szeretnék egy olyan rádiót, ahol mindig hallgathatunk szerelmes zenéket…
Valentin Rádió lett a neve, kipróbáltuk és mindenkinek megtetszett. A Szerelmesek napja elmúlt és azon agyaltam kis csapatommal, Schmeller Szilárd Macival és Kulcsár Zsolt Golyóval, hogy vajon Randy Rádióként megállná-e a helyét? Sokáig tervezgettünk, weboldalt, logót és mindent ami ehhez a témához megfelelne. Most már üzemel, készül a weboldala is. Egyre több a visszatérő hallgatónk és lesznek állandó műsorok is. Műsorvezetőket is keresünk, hogy a nap nagy részében élő adással kedveskedhessünk nektek. A FaceBookon is lelkes tábora van már a rádiónak. Szeretnénk, ha sokaknak sikerülne randira menni a mi jóvoltunkból. A zene összehozhatja a rádiózás közben a cheaten beszélgető hallgatókat. Tehát elindult új csatornánk, a RandyRádió!

 

Szakmai végzettségem: felszolgáló. Vendéglátóiparban dolgoztam, kb 30 évig,  majd gyermekeimet neveltem, szakmámat nem gyakorlom.

Minden hallgatónak, látogatónak kellemes szórakozást kívánok a Z-Rádió minden közreműködője nevében.

Z-Rádiót, Randy Rádiót vezetem, eZo Rádiót szerkesztem.Z-Rádiót szerkesztem, vezetem.
https://z-radio.hu/
Winamp link:
http://adas.z-radio.hu:8050/listen.pls
Több lejátszó:
https://z-radio.hu/live.php
a chat elérhető még a
http://xat.com/zradiohu
FaceBook:
http://www.facebook.com/zradio.hungarianEzo-Rádiót szerkesztem
Elérhető:
http://ezoradio.hu/
Winamp link:
http://adas.z-radio.hu:8056/listen.pls
FaceBook:
http://www.facebook.com/groups/289430494466290/Randy Rádiót vezetem, szerkesztem
http://randyradio.hu/
Winamplink:
http://adas.z-radio.hu:9012/listen.pls
chat:
http://xat.com/RandyRadioHungarian
FaceBook:
http://www.facebook.com/randyradio

judit_ 3x3x2