Zeneszerző, szövegíró, előadóművész.

Gitározik, zongorázik, énekel, hangja tiszta, lírikus tenor, reneszánsz karakter. Az általa komponált művek mély lelki tartalommal és erkölcsi mondanivalóval bírnak. Jelenleg 110 levédett saját szerzeménye van. Gyermekkorában énekkaros volt, a középiskolában zenekarban játszott, a munkahelyein a kultúrcsoportokban és kulturális programokon rendszeresen szerepelt. Az Országos Szórakoztató Zenei Központban egyéni táncdalénekesként “A” kategóriás minősítésű szakvizsga bizonyítványt és működési engedélyt kapott. Tagja az ARTISJUS-nak (Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület) és az Előadóművészi Jogvédő Irodának.

Rendszeresen fellép a Kárpát-medencében a nagy tömegeket vonzó rendezvényeken, falunapokon,bálokon egyaránt. Többször volt önálló estje a Fészek Klubban,a Rátkai Klubban. és az Alcatrazban. Itthon a koncertjein korábban Muck Ferenc szaxofonon, a Flashdance, a miskolci Angels, a Yasmina Hastánc Stúdió, a miskolci Fortuna Tánc és Divatstúdió, a paksi Csillag Show – Tánc Egyesület, a szombathelyi West-Dance Tánciskola kísérte. Mára itthon a CIT-CAR Táncsport Egyesület,  Erdélyben a Guiness-rekorder Ida Aerobic Stúdió lettek az állandó kísérői.

Jelentős fordulat, hogy komoly nemzetközi tapasztalatokkal bíró, felsőfokon képzett zenészekből állandó kísérőzenekara lett Komáromi Pisti Live Band néven. Velük kizárólag élőben játszanak nagy rendezvényeken (pl Szeptemberfeszt, Vásárhelyi Napok) Ez az irány meghatározó lesz a jövőben.